Dr. Harangi Szabolcs akadémiai székfoglaló beszéde

Az Akadémia nagytermében nem volt elegendő ülőhely, annyian érkeztek Dr. Harangi Szabolcs akadémiai székfoglaló beszédére. Engedjék meg hogy az Ő szavait idézzem eme jeles esemény kapcsán:

 

"Nehéz szavakban kifejezni...

azt a köszönetet, hogy akadémiai székfoglaló előadásomat olyan sokan megtisztelték, arra olyan sokan eljöttek! Megtelt teljesen az MTA 200 fős Nagyterme és még néhányan álltak is... Megtisztelő, megható, az első percekben bizony keresgélnem is kellett a szavakat!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, aki ott volt, vagy nem tudott elfoglaltsága miatt eljönni, de jelzett vissza. Az előadást az akadémia sajtóosztálya rögzítette és hamarosan elérhető lesz.
A nagy érdeklődés is további erőt ad, hogy az Akadémia tagjaként feladatnak tartsam a tudomány képviseletét, ezen belül is elsősorban igyekezzek a földtudomány megjelenését, megjelenítését, elismertségét, súlyát növelni! Számomra ezt jelenti ez az elismerés!

a székfoglaló előadás fotóiból összeállítás itt látható: https://www.flickr.com/photos/mtasajto/albums/72157712771833791"

Gratulálunk Szabolcs!